Fönsterputs med hjälp av drönare

Fönsterputs med hjälp av drönare

Fönsterputs med Drönare

Fönsterputs med hjälp av drönare

Med ständigt högre och alltmer ovanligt utformade byggnader som formar våra städers siluett dyker utmaningen upp att få dessa byggnaders fönster rena. Många är för höga för att nå med rengöringsplattformar, repanorningar eller byggnadsställningar som man kan se användas av vissa firmor. Det är här man med fördel kan använda drönare för uppgiften; fjärrstyrd fönsterputs som är både effektiv och diskret. Drönaren kan programmeras för att nå precisa mål som är extra svåra att nå, men som ju också behöver putsas.

 

FÖRDELAR MED ATT ANVÄNDA DRÖNARE VID FÖNSTERPUTS

Drönare skulle till och med kunna spara människoliv när de utför fönsterputs på särskilt svårtillgängliga objekt, den utför inspektioner snabbare och därmed billigare än om inspektionen utförs av människor. Och med den speciella mjukvara vi använder avslöjas defekter omedelbart. Istället för att använda ett stort manskap av fönsterputsare behövs bara en fönsterputsare för att styra drönaren. På det sättet klipper man nästan hälften av kostnaden och även tidsåtgången för rengöringsuppdraget.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.

LATEST POSTS
MOST POPULAR
TEXT WIDGET

What makes Cleanmate trusted above other cleaning service providers? When you combine higher standards, smarter strategies and superior quality all in one package, the result is top notch.